Taylor Swift shopt bij Topshop en Aldo

Ze mag dan een van de grootste sterren ter wereld zijn, maar al die rijkdom doet niet veel met haar. Taylor Swift blijft dicht bij haar zelf en shopt net zoals wij gewoon in de gewone winkelketens. De laatste tijd wordt de budget shopper gespot in wel heel betaalbare items…

Topshop

Zo is de 24-jarige zangeres op deze afbeelding te zien in een cape van niemand minder dan de Britse winkelketen Topshop. Een goede move van de country zangeres, aangezien de poncho helemaal in is dit seizoen. Op de website van de Britse retailer is de poncho nergens terug te vinden. Er is er maar een die er echt in de buurt komt en die is €36 euro. Niet heel duur. Maar stiekem willen we het toch weten: waarom geen gepersonaliseerde Burberry cape kopen, als je toch al het geld van de wereld hebt?

Aldo 

Fans van de Shake It Off -zangeres zijn het meest enthousiast over de tas op de onderstaande afbeelding. Op de foto is te zien hoe de zangeres de dag doorbrengt met haar bestie Karlie Kloss . Taylor Swift heeft op de foto een tas van Aldo aan haar arm. De prijs? € 40 euro.