Tommy Hilfiger lanceert wearable tech jas

Met de nieuwe jas van Tommy Hilfiger is je telefoon nooit meer leeg! De nieuwe jas heeft namelijk kleine zonnepanelen achterop zitten, waardoor je je telefoon of tablet altijd op kunt laden. Nouja, altijd.. alleen wanneer de zon schijnt dus.

Wearable tech 

We schreven al eerder over de wearable tech en nu is er dus weer een nieuw jasje op de markt gebracht. Volgens Tommy Hilfiger komen technologie en traditie samen in een cutting-edge design bij deze jas. Hij laadt doormiddel van de zonnepanelen en de onzichtbare accu twee apparaten op. In de accu zitten namelijk twee USB-poorten. Wat ook erg slim is van Hilfiger, is dat de panelen waterbestendig zijn en dus ook geschikt zijn voor de winterse neerslag. 

Tommy Hilfiger komt met wearable tech jas. Modelabel Tommy Hilfiger lanceert wearable tech jas die je telefoon oplaadt! Lees alles over deze tech jas.

Heren jas

Unisex

De jas is er in een vrouwen én mannenvariant, dus voor ieder wat wils. De vrouwenvariant is blauw met donkergroene zakken en voor de mannen is er een donkergroene variant. Beide jassen hebben een exclusief Abraham Moon Ruitmotief.

Tommy Hilfiger komt met wearable tech jas. Modelabel Tommy Hilfiger lanceert wearable tech jas die je telefoon oplaadt! Lees alles over deze tech jas.

Voor de ladies

Bij de vrouw zijn er twee rijen van zonnepanelen en bij de man één, en we hebben eerlijk gezegd geen idee waarom. Misschien hebben de vrouwen vaker een lege telefoon? Als je de zonnepanelen op je rug niks vindt, is dat geen probleem. Je kunt die er namelijk afhalen. 

Prijs

De jas is verkrijgbaar op de website van Tommy Hilfiger en kost €349, voor de vrouwenvariant moet je iets meer bijbetalen: deze kost namelijk €379.

Tekst Karlijn van Mil