Victoria’s Secret bikini’s 2014

Deze winter is het niet echt koud geweest en de lente komt er ook alweer aan. Dus dan wordt het tijd om na te gaan denken over bikini’s! Fashionable bikini’s om precies te zijn! En natuurlijk denk je dan ook aan Victoria’s Secret. Sterker nog….het is het eerste merk dat bij ons naar boven komt. De sexy strand looks zijn namelijk al jaren onze favoriet.

De fotoshoot van 2014

Candice Swanepoel heeft de eerste shoot voor de bikinilijn net achter de rug samen met de twee blonde modellen Camilla Rowe en Brit Maren en we zijn echt onder de indruk van de eerste foto’s.

Natuurlijk komt dat door de geweldige bikini’s en looks, maar het prachtige St. Barth’s draagt er ook aan bij. Overigens hebben wij de eerste bikini’s ook al in het echt in onze handen gehad in Dubai. En er bleef één woord bij ons hangen: ‘ WOW’!

Bikini collectie 2014

De Victoria’s Secret collectie van 2014 laat zich eigenlijk in twee worden beschrijven……bandjes en bloemen. Of het nu gaat om het broekje of de top, bandjes komen overal in terug.

Ook zijn de opvallende bloemmotieven herkenbaar in deze collectie. Ze zijn in alle soorten en maten geprint op de verschillende ontwerpen.

Verder bestaat de collectie uit sportieve en klassieke ontwerpen. En dus is er voor ieder wat wils in deze 2014 collectie te vinden. Vooral de setjes die Candice aan heeft trokken onze aandacht. Dus wil je er komende zomer lekker fashionable uitzien op de Nederlandse stranden of misschien wel op vakantie, bekijk dan hieronder even de lookbook die we hebben samengesteld van de bikini collectie van 2014.