Warme Truiendag 2015

De gevoelstemperatuur ligt vandaag rond de -10 graden en je zit natuurlijk nu het liefst binnen in je dikke trui. Nou, dat komt goed uit, het is vandaag namelijk ‘Warme Truiendag’. Een beetje onhandig gepland want op deze dag moet je de verwarming eigenlijk ook een standje lager zetten – en dat is natuurlijk erg koud als het buiten maar -10 graden is. Maar het is voor het goede doel (Greenchoice Warme Truiendag)!

Special Sweater

Bijna 195.000 mensen hebben al aangegeven dat ze mee doen aan de speciale truiendag. En jij kunt ook mee doen! Gewoon lekker die warme trui uit de kast pakken, een extra dikke zouden wij doen, en zet de verwarming een paar graden minder! Wij zochten een paar leuke dikke truien voor je uit, zodat je nog een beetje last minute inspiratie op kan doen! Leuke truien van onder andere de H&M, Zara en Topshop! Doe jij mee?

H&M

Deze paarse grof gebreide, oversized trui is perfect voor deze koude dag! Je kunt er lekker inkruipen en zelfs met de verwarming een standje lager zal jij het niet koud krijgen! Deze grijze van de H&M is ook erg dik en lekker warm! De trui heeft leuke gevlochten details!

ZARA

Bij de Zara vonden we deze leuke misschien een beetje over de top trui met kwastjes. De trui heeft mooie donkere kleuren en ziet er erg warm uit – perfect dus! Deze rode van de winkelketen is misschien minder warm, maar wel enorm leuk! Het sweatshirt heeft een kettingapplicatie wat een erg leuk detail is! Draag er gewoon een simpele blouse onder en ook deze is warm genoeg!

Topshop

Heerlijk! De Engelse winkelketen heeft genoeg truien in hun collectie zitten, daar worden we blij van! Kijk maar eens naar deze dikke warme trui. Heerlijk fluffy met fake fur! Niet alleen warm, maar ook nog eens fashionable! Net als deze mooie zwarte fluffy one!

Tekst Karlijn van Mil