Wat zijn de modetrends van dit najaar?

We zien het aan de vallende blaadjes uit de boom en de kleuren: het is herfst! Maar wat zijn nu echt de modetrends van dit najaar? Deze herfst pakt uit met fel groen en zelfs cowgirlhoeden. De modeshows wereldwijd laten graag de mooiste nieuwe trends op de catwalk zien. En op de straat geïnspireerde kleding schittert op social media. Dus wat zijn de trends dit herfstseizoen? Hier richten we ons op alle trends die dit herfstseizoen aan de beurt zijn.

Trend 1: Felle kleuren

Dit seizoen zal kleding vrij opvallend zijn. Meng warme kleuren met een verfrissende kleur zoals blauw om al jouw kleding het komende seizoen perfect uit te laten komen.

Hoeden

Cowboylaarzen en hoeden gaan knallen deze herfst herfst, omdat ze de laatste maanden in populariteit zijn gestegen. Natuurlijk knallen ze in de markt. De cowboyhoed gaat natuurlijk goed samen met color blocking of een gewone eenvoudige outfit met je familie of vrienden op een dagje uit. Als je de pet met een vergelijkbare tint kiest, past hij goed bij je gewone dagelijkse bezigheden en heeft hij een laagje complexiteit. Men mengt de pet bij voorkeur met getailleerde overhemden, leren jasjes en blazers om alles uit jouw kleding gr halen

De kleur groen

Wat is er zo bijzonder aan? Dit seizoen zag je kleur groen overal op de catwalk. Overal op sociale media was groen dé kleur voor de herfst. Dus missen wil je hier niet; de toon van smaragd heeft de overhand genomen. Of probeer een andere combinatie met een patchwork broek en een casual overhemd.

Denim

De trend om alleen maar denim te dragen is de laatste jaren wel gegaan, maar nooit het hele jaar door gebleven. Maar dit seizoen heeft het een comeback gemaakt. Oversized jassen en jeans leggen het patchwork voor fashion darlings. Je kiest je stijl door verschillende stofkleuren te mengen om je meer ingewikkelde stijl te creëren.

Roze jassen

Roze jassen domineerden de afgelopen tijd modeweek; Versace trapte vorig jaar af met de hot pink look. Andere ontwerpers hebben geprobeerd hot pink na te bootsen in alledaagse garderobes zoals jassen of jacks. De kleur past bovendien goed bij een wit T-shirt, singlet, laarzen of minirok. Roze is ook geschikt voor gewatteerde puffers, bomberjacks en blazers.