Wolford: voor al je best basics!

Als je op zoek bent naar de beste basics, dan ben je bij het Oostenrijkse merk Wolford aan het goede adres. Het merk staat eigenlijk bekend om zijn ondergoed en beenmode, maar staat ook klaar om fashionista’s in nood te helpen die op zoek zijn naar die ene witte top! Wolford is inmiddels allround en je vind hier dan ook een outfit from top to bottom!

Celebs 

Ook de celebs zijn fan en worden regelmatig gespot in een item van het musthave label. We moeten er wel bij vermelden dat de kleding allesbehalve goedkoop is. Maar daar tegenover krijg je wel de kwaliteit die je verdient. Rihanna bijvoorbeeld laat haar benen graag zien in een paar netkousen van het merk. Zo’n paar kan binnenkort ook op jouw deurmat liggen, voor €33 euro.  Kim Kardashian is ook niet vies van een simpele trui. De realityster is laatst gespot in een top van Wolford (foto rechts), die ze met een pencil skirt van Alexander Wang droeg. Wolford verkoopt een soortgelijke top voor zo’n €159 euro op de website. Maar Kim K is ook fan van de bodycon jurk net als de ribjurk (foto links) van het bodycurving label.

Tijdloos

Wat voor kleding verkoopt Wolford? Basics, die overal bij passen en vooral heel tijdloos zijn. Wolford heeft een jas in het assortiment opgenomen: de Adele Coat (€495 euro).  Het merk houdt de kleuren neutraal: het kleurenpatroon bestaat vooral uit rood, grijs, zwart en bruin. Af en toe zit er wel eens een uitschieter bij. De Tilla rok (€175 euro, zie foto) met geometrische vlakken is zo’n uitschieter. Deze valt mooi te combineren met de Sao Paulo String Body (€149 euro foto links), die uit katoen, polyamide en elastaan bestaat.