Marc Jacobs Instagram casting is er weer!

Marc by Marc Jacobs is op zoek naar jou! Ja, jij daar! Voor de tweede keer op rij houdt de ontwerper een casting op Instagram en Twitter. Waarschijnlijk was de vorige ‘casting’ zo’n succes, dat het modehuis besloot om het opnieuw te proberen.

Selfie 

Het enige wat je hoeft te doen is een selfie uploaden waarbij je de hashtag #castmemarc gebruikt. Let wel op dat je je profiel op openbaar zet. Je kunt zo vaak ‘meedoen’ als je wilt. Bij de algemene voorwaarden staat wel dat het merk het recht heeft om jouw foto’s te gebruiken, als je je hebt aangemeld. 

Social Marc

Bij de vorige editie waren er meer dan 70.000 aanmeldingen, en toen was het merk op zoek naar meisjes met geverfd haar. Paars, groen, dat soort kleuren. Met de nieuwe collectie zijn ze weer op zoek naar een stoer, grungy meisje. Tijdens New York Fashion Week zagen we een heleboel ravegirls in gekleed gaan in veel latex en polkadots. Herken jij jezelf hierin? Gauw meedoen! 

Doe mee! 

Vervolgens is het afwachten en misschien word jij wel het nieuwe gezicht voor de Marc by Marc Jacobs 2015 lente-zomercampagne! De social media actie loopt tot 26 september, dus wees er snel bij.