Beyoncé en Blue Ivy in matchy-matchy jurkjes

Zo moeder, zo dochter moet Bey hebben gedacht bij het uitzoeken van deze oh-zo-leuke-jurken. Beyoncé en Blue werden onlangs gespot in matchy-matchy chique. Erg schattig als je ’t ons vraagt!

Blooming

Het meest geliefde moeder-dochter duo was op weg naar een kunsttentoonstelling met papa Jay- Z in New York eerder deze week. Beyoncé en Blue Ivy droegen beide een bloemenjurk van Dolce & Gabbana in matchy flower print. Een typisch jaren ’50 jurkje perfect voor deze zomer. De jurk bestaat uit witte en roze bloemen afgemaakt met groene details. Bey draagt een nauwsluitend model met dikke bandjes, terwijl de junior variant meer uitlopend is. Maar deze moeder-dochter look is allesbehalve goedkoop. Het exemplaar van Bey kost een slordige $1495 (€ 1100) en voor het jurkje van Blue in dezelfde print tel je maar liefst $ 390 (€287) neer.

Beyoncé en Blue Ivy in matchy-matchy jurkjes. Alles over Beyoncé en Blue Ivy in dezelfde bloemenjurk van Dolce & Gabbana. Bekijk de fashion look hier.

Dolce & Gabbana

Look 

Bey koos voor een paar witte stiletto’s onder haar zwierige bloemenjurk van D&G, terwijl Blue een paar zwarte sandalen droeg. Ook de nagels waren op elkaar afgestemd. Het duo droeg dezelfde kleur rode nagellak, alleen ging B voor haar nagels in een punt.

Foto: Beyoncé.com