Bizarre beautytrend: getatoeëerde oogballen

Mogen we even je aandacht voor misschien wel de meest zieke trend van dit jaar? Thanks to Jason Barnum zijn er al verschillende types gesignaleerd met een zwarte oogbal. Wie deze Jason Barnum is? Nou een moordenaar en overvaller die zojuist tot 22 jaar achter de tralies is veroordeelt. Lijkt ons nou niet de juiste persoon om inspiratie uit op te doen!

Gevaarlijk

Niet alleen de man die de tattoo aan ons showde is gevaarlijk. Nee, ook het laten zetten van zo’n oogbal tattoo kan zorgen voor zeer gevaarlijke situaties! Mocht de inkt in de oogbal komen in plaats van erop, is er kans op grote beschadiging aan het netvlies met blindheid tot gevolg. 

Denk aan je toekomst

Succes met het vinden van een baan. Het klinkt alsof je oma praat maar neem alsjeblieft geen oogbal tattoo! Denk aan je toekomst! Welke werkgever zit er nou te wachten op iemand met zwarte ogen? Ook zou Jason Barnum een lagere straf hebben gehad zonder dat enge oog en alle andere lichaamsversieringen. Volgens de rechter gaf zijn bijzondere en enge uiterlijk uiteindelijk de doorslag in de strafeis! 

Tekst Max Herlings

Foto: Pexels.com