Boohoo: nieuwe fashion webshop in town!

Je hebt de reclames op tv vast wel voorbij zien komen. Boohoo is een van de grootste online modeverkopers in Engeland die trendy fashion biedt tegen acceptabele prijzen. Boohoo richt zich met name op de moderne vrouw met een aanbod van de nieuwste kleding en accessoires op modegebied. Boohoo heeft een keuze uit duizenden artikelen en je moet hierbij denken aan jurken, topjes, truien, jassen, schoenen en allerhande accessoires.

Catwalk

Boohoo houdt de catwalk goed in de gaten om er voor te zorgen dat de klant verzekerd kan zijn van de laatste nieuwtjes op het vakgebied zodat ze altijd een stap voor zijn op de rest van de massa. Elke dag worden er zo’n 100 nieuwe artikelen in de webshop opgenomen.

Gratis boven de 25 euro

Boohoo levert gratis artikelen in Europa voor orders boven de € 25. De levertijd is 5 tot 14 dagen en men kan maximaal 10 artikelen bestellen. Voor orders beneden € 25 zijn de verzendkosten € 5. Het is niet mogelijk artikelen te ruilen. Je kunt wel binnen 7 dagen artikelen terugsturen en terugbetaling claimen, verzendkosten zijn echter voor de klant.

Collectie

Je kunt je hard ophalen op de site en eindeloos rondkijken. De keuze is enorm. Bekijk de Bohoo Boutique met leuke jurkjes, shorts en jacks waarvan een aantal in Aztec patronen en denim.

Onder trends kun je smullen van een aantal fashion stijlen onder  pakkende namen als Russian Tapesty, Fairytalye, Tartan, Empress, Ghotic Flora en Homespun. Onder de dames collectie vallen o.a. Back to Black, Velvet Shop, Holiday Shop en Going Out Shop.

Velvet Shop

In de Velvet Shop kun je keuzes maken om je garderobe uit te breiden met luxe superzachte en superstijlvolle stoffen. Velvet is de toon maar er zijn ook andere kleuren. Verwen jezelf met een leuke pluche jurk en ga zo voor de Fuzzy Fashion.

Ladies & Gents

Surf rond op de site van Boohoo en laat je verrassen door het grandioos uitgebreide assortiment. Wat je zoekt, het is er. Oh, ja het is natuurlijk niet alleen voor de moderne vrouw, ook de fashionable man kan genoeg naar zijn gading vinden.

Beeld: Boohoo.com