De Kardashians / Jenners: een grote transformatie

Er is geen familie die zoveel in het nieuws is als de familie Kardashian/Jenner. Naast het nemen van selfies, lekker genieten van het leven en zo nu en dan een tv optreden, is er niet zoveel wat ze doen en kunnen. Toch zijn we stiekem allemaal dol op deze grote, samengestelde familie. Er is echter een dingetje dat ons opviel: de enorme transformaties die enkele familieleden gemaakt hebben. Plastisch chirurgie of een wonder?

Kylie Jenner

Van standaard puber tot knappe jonge vrouw. Zo kun je de transformatie van Kylie Jenner het beste omschrijven. Kylie doet alsof haar neus bloedt maar kenners weten wel beter: zo zou de socialite haar lippen hebben laten opvullen. Ook schijnt er gesleuteld te zijn aan haar kaaklijn: van groot en rond tot strak en verfijnd.

Khloe Kardashian

Naast haar mislukte huwelijk en de vele beschuldigingen van alcoholisme gebeuren er ook onverklaarbare dingen in het gezicht van Khloe. Van een wat voller gezicht naar een gezicht dat een stuk dunner is (wijst op liposuctie) en ook haar neus lijkt te zijn verbouwt. Waar hij eerst nog scheef stond van een eerdere cosmetische ingreep, is hij nu voller en recht. Ook haar oude, gekronkelde bovenlip lijkt te zijn opgezet. Mooi hoor, zo’n resting duckface!

Kim Kardashian

De allerbekendste socialite van het moment is natuurlijk Kim Kardashian. We moeten toegeven, ze is erg knap. Toch zag ze er een aantal jaren geleden uit als een ietwat slonzige actrice die uitsluitend in B-films speelt. Volgens kenners heeft Kim haar neus laten aanpassen, die is ingekort en minder vol. Ook de ietwat mannelijke kaaklijn (waar de hele familie last van lijkt te hebben) is ook strakgetrokken. Ook haar borsten zijn in de loop van de jaren flink in cupmaat toegenomen. Ook haar algehele gevoel voor stijl heeft (misschien wel door hubby Kanye) een flinke oppepper gehad. Ja, Kim laat ons zien dat wonderen bestaan!

Bruce Jenner

De vader/stiefvader van deze clan heeft intussen al de meeste transformaties doorgemaakt. Zo veranderde hij van stoere, sportieve man naar een enge vent met plastic hoofd, die op zijn beurt weer veranderde in een vrouw. Bruce gaf pas eindelijk toe dat hij een geslachtsverandering wil ondergaan en binnenkort zal hij hier een openhartig interview over geven. Naast zijn gelakte nagels en lange lokken lijkt het erop alsof Bruce een (mislukte) ooglidcorrectie heeft gehad en een iets te strak uitgevallen facelift.

Tekst Max Herlings

Foto: Flickr