Fashion kids: kinderen met stijl

Waarom moeten modebladen altijd volstaan met volwassenen die zich in de meest extravagante couturejurken steken en eruitzien alsof ze de goede smaak persoonlijk hebben uitgevonden?  Er zijn ook genoeg kleine kinderen die nu al een geweldige kledingsmaak hebben en eruitzien als heuse fashionista’s. Misschien komt het wel door papa en mama maar toch, we zetten ze graag voor je op een rij!

Skyler Berman

Dit zoontje van uberstyliste Rachel Zoe ziet er altijd geweldig uit. Ondanks dat hij nog maar twee jaar oud is, draagt hij nu al hele toffe boho inspired outfits die eruit zien alsof ze allemaal uit de vintage winkel in Parijs komen. Zijn grote favoriet lijken hoedjes te zijn en zijn moeder pronkt graag met haar kleine jongen, niet zo gek hoor!

Aila Wang

Het kan ook haast niet anders dat je een geweldige smaak hebt als niemand minder dan Alexander Wang je oom is. De kleine Aila rockt haar kleding die je het beste kunt omschrijven als rock chick chique. Ze heeft zelfs een miniversie van de Chanel 2.55 en mixt high street met couture. Doe dat maar eens na!

Tavi Gevinson

Ze is ondertussen alweer 18 maar sinds zeer jonge leeftijd was Tavi met mode bezig. Zo zat ze op haar twaalfde al frontrow in Parijs, New York en Londen en mocht ze op haar vijftiende al voor Harper’s Bazaar schrijven. Tavi ziet mode als iets dat je niet te serieus moet nemen en noemt haar eigen stijl ‘nerdy and kinda weird. ‘

Harper Beckham

Met ouders die David en Victoria Beckham zijn, kan het haast niet anders dan dat je zelf ook een mini stijlicoon wordt. Harper’s stijltje is typisch Engels dankzij de trenchcoats, de ruitjes en het liefelijke en schattige. Soms worden er een stoere elementen toegevoegd zoals de mini Dr.Martens. Haar eerste Fashion Week zit er weer op en we weten zeker dat hoe ouder Harper wordt, hoe meer we van haar gaan horen!

Kingston Rossdale

Gwen Stefani als moeder hebben is natuurlijk een rede dat je er zo hip uitziet maar Kingston is ondertussen alweer negen jaar oud en bepaalt dus vast zelf wat hij draagt. Van hanenkammen tot bontjassen en van skinny jeans tot kleding van de meisjesafdeling, Kingston is niet bang om op te vallen net zoals zijn moeder!

Tekst Max Herlings

Foto: Unsplash