Hillary Clinton op de cover van Vogue?

Hillary Clinton heeft zich nog niet officieel kandidaat gesteld voor het presidentschap in 2016, maar kan zich nu al kandidaat noemen voor een Vogue cover. Volgens Daily News is de voormalig minister van Buitenlandse Zaken gespot met Anna Wintour bij een fitting in de studio van Michael Kors.

Anna & Hillary

Hillary Clinton en Anna Wintour zijn geen vreemden van elkaar. Clinton, die toentertijd als First Lady door het leven ging, stond in 1998 op de cover van Vogue (in Oscar de la Renta). Van Anna Wintour weten we dat ze een grote aanhanger is van Clinton.

De hoofdredactrice van Vogue schijnt ongeduldig te zijn, volgens insiders. Wintour wilde naar eigen zeggen ‘de eerste vrouwelijke president van de Verenigde Staten’ al in 2007 op de cover, maar dat feestje ging niet door: Clinton trok zich toen terug uit de race.

Rumour has it

Woordvoeders van beide partijen zeggen totaal iets anders. “Anna ging alleen op bezoek bij Hillary” ,zegt een persvoorlichter van Vogue. “We hebben geen plannen voor een cover met Hillary.” Michael Kors wilde niet reageren en een woordvoerder van Clinton liet niks los. “Er is niks van waar” zei ze. We zullen het moeten afwachten.

Geschreven door Aminanta Minte