Hunkemoller lingerie ontdekken

Wie heeft er geen lingeriestuk van de bekende lingerieketen in de kast liggen. De vroeger wat oubollige retailer van de bedekte kleding is vandaag de dag een hip en trendy aanbieder van lingerie. Dat blijkt alleen al uit het aantrekken van Sylvie voor de diverse campagnes. En dan hebben we het nog niet eens over de collectie gehad. Want die bestaat tegenwoordig uit super sexy en trendy items voor jong en oud.

De online shop 

Hunkemöller biedt haar collectie zowel in fysieke winkels aan als via het online kanaal. De website van de retailer is fijn in gebruik. Je kunt de items goed bekijken omdat er foto’s vanuit verschillende hoeken zijn gemaakt. Wil je de producten niet onlien bestellen dan kun je ze via de site ook reserveren in de winkel. De producten liggen dan klaar als je ze op komt halen. Ideaal dus! Online is er zelfs een outlet corner waar je met enige regelmaat al voor 2 euro broekjes kunt kopen of bikini’s voor 7,50 euro. Het is echt de moeite waard om eens online een kijkje te nemen bij Hunkemoller. 

De Sylvie collectie

Natuurlijk tref je bij Hunkemöller de Sylvie collectie aan. De collectie van Sylvie bestaat uit 6 setjes, twee slipdressjes, een kimono, een babydoll, een body, stockings en verschillende accessoires. Wij krijgen er toch een beetje een Victorias Secret gevoel bij en dat is dus echt positief. De collectie bestaat uit de kleuren zwart, paars en onze favoriet, zacht roze! En de fantastische foto’s van deze collectie zijn geschoten in Parijs.