Jurkjes met naakte Oprah

Geloof het of niet maar er zijn afgelopen week jurkjes met een naakte Oprah verschenen. Naast de populaire sweaters en t-shirts met verschillende opdrukken van dieren of letters zijn nu de celebs aan de beurt. Wat zou Oprah er eigenlijk zelf van vinden?

Prints in fashion

Welke ontwerper heeft geen sweaters of shirts met prints van van alles en  nog wat. Zo heeft Prada enorme portretten van zowat alles in zijn nieuwste collectie. Maar Peggy Noland, een in LA wonende designer die eerder heeft samengewerkt met Miley Cyrus, Lady Gaga en Rihanna, heeft onlangs lange jurken met een van de meest herkenbare celebs van de wereld ontworpen. Oprah! De vraag is of het smaakvol is.

Lekker photoshoppen

Noland gebruikt Oprah’s hoofd en plakt het vervolgens in photoshop op een zwart vrouwelijk lichaam. Er zijn verschilende uitvoeringen, van super mager tot vet, en verschillende maten.

Stomme vraag…..

Bedoeling van de ontwerpster is om aandacht te vragen voor de, in haar ogen, stomste vraag die doorgaans op de rode loper wordt gesteld , “Wie heb je aan?’. Het antwoord zou Oprah zijn in dit geval. Maar de ontwerpster begeeft zich wel op glad ijs want mag ze zomaar gebruik maken van de beeldrechten van Oprah?

Tacky ontwerpen

Hoewel het persoonlijke motto van Noland “white trash meets high class ‘ is, vragen we ons af wat de ‘ class’ in deze ontwerpen is. Ze zijn namelijk wel erg tacky, ondraagbaar en beledigend. Wat is jouw mening hierover? Laat het ons weten want zelf zou ze deze jurkjes wel dragen zoals hieronder te zien is.