Kim Kardashian showt Hermès bag made by North West

Een Hermes bag is voor de meesten van ons onbereikbaar, laat staan een custom made versie afkomstig uit de handjes van je kleine spruit. Toch is deze luxe wel weggelegd voor de rijken der aarde. Neem  bijvoorbeeld Kim Kardashian die voor haar 34ste verjaardag een handgeschilderde Hermès bag kreeg die naar verluidt een cadeautje was van dochter North West…

Geen Birkin bag! 

En eindelijk hebben we foto’s van de schattige kindercreatie! Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat het om een Hermès Herbag gaat, en geen Birkin Bag zoals andere media suggereerden. 

Instagram

De trotse moeder plaatste de foto van het kunstwerkje op haar Instagram. Het bijschrift: “Me and my bae out today. Wearing my favorite bag painted by my little North”. Kim en Kanye dragen donkere, maar matchende outfits. De tas, die onder de kleurrijke verfspatten zit, heeft de hoofdrol. 

North art 

De Keeping Up With The Kardashians ster is zeer te spreken over de tas. In een recentelijk interview met US Weekly vertelde de realityster dat ze dacht dat de tas door een kunstenaar was beschilderd. “Maar het was mijn dochter. Het is echt verbazingwekkend.” We moeten wel zeggen dat North’s creatie er een stuk beter uitziet dan de Birkin bag die ze eerder cadeau kreeg voor kerst van manlief Kanye.

Foto: Instagram/ Kim Kardashian