Kim Kardashian tijdens Paris Fashion Week

Nog meer Kardashian nieuws! Zoals de meeste Fashionjunks weten is het momenteel Fashion Week in Parijs en daar is Kimye natuurlijk bij.

FROW 

Frontrow gespot met dochter North bij Balenciaga en bij Balmain met (schoon)moeder Kris Jenner. Naast de modeshows bezoeken Kim en Kanye ook verschillende evenementen die in het teken staan van mode. Eén van die events was het Buro Fashion Forward Initiative evenement georganiseerd door it-girl/ stijlicoon Miroslava Duma waar upcoming designer Natalia Alaverdian aanwezig was. Het leuke is dat Kim dit keer niet koos voor Saint Laurent, Givenchy of Balmain maar ging voor een creatie uit de lijn van Natalia: A.W.A.K.E.

Fashion in Paris

Kim koos voor een serene look: all white everything. Een jurk uit de handen van Natalia Alaverdian, die naast ontwerpster ook fashion director is van de Harper’s Bazaar Rusland. In 2012 begon de Russische haar eigen kledinglijn A.W.A.K.E. De initialen staan voor All Wonderful Adventures Kindle Enthusiasm en met succes, want als je Kim kan strikken voor het dragen van één van je outfits dan heb je het goed gedaan! En met een kritische hubby als Kanye mag je daar zeker trots op zijn. Kim droeg bij haar A.W.A.K.E.- jurk een paar puntige pumps van Gianvito Rossi.