Kourtney Kardashian’s stijl

Kourtney wordt net als zus Kim en Khloe gekleed door celebrity styliste Monica Rose. Kourtney is niet zo’n modefreak als zus Kim, maar houdt wel van mooie dingen. Ze heeft een voorliefde voor jurkjes en wordt regelmatig in deze gespot. Je ziet haar ook heel vaak op pumps lopen, niet gek als je bedenkt dat ze maar 1.52 meter is. Een paar killer heels van Louboutin en Jimmy Choo komen dus goed van pas voor de kleine fashionista!

Kourtney’s evolutie

Kourtney Kardashian,, de oudste telg van de Kardashian Klan, heeft een hele evolutie doorgemaakt als het aankomt op haar stijl. Zo droeg ze in haar twintiger jaren –net als zus Kim- met name jurkjes van Hervé Leger, minirokjes en jurkjes &  tops met diepe decolletés.

Toen ze zwanger werd van zoon Mason in 2009 ging Kourt over op de meer sophisticated- look. Dit hield in: een verschuiving van minder benen & borsten naar de focus op haar pluspunten. Zo droeg ze veel maxi-dresses en A-lijn jurkjes met lange mouwen.

Mini Kourt

Ook ging Kourtney door een fase waar minimalisme voorop stond. Ze droeg in deze periode veel zwart en wit, dé kleuren van de essentie van stijl.  Daarbij droeg ze weinig make-up en ging ze voor cleane kapsels.

Tegenwoordig

Tegenwoordig draagt Kourtney met name sexy jurkjes en statement items. Maar ook is ze niet vies van een H&M-tje op z’n tijd. Ze houdt van mixen en matchen en iets hoeft niet per se duur te zijn voor haar. Dat bewijst ze ook met haar kledinglijn die ze samen heeft met zussen Khloe en Kim onder de naam Kardashian Kollection. De collectie is betaalbaar, trendy en helemaal in de stijl van de 3 zussen. Onlangs lanceerden de drie K’s de Kardashian Kollection in samenwerking met het Britse Lipsy. Items zijn verkrijgbaar via de Bijenkorf.

Kourtney in het kourt

Kourtney Kardashian is een Amerikaanse socialite en reality ster. Ze is geboren op 18 april 1979 en heeft twee kids (Mason en Penelope) met longtime lover Scott Disick. Ze is een van de hoofdpersonen in de reality serie “Keeping up with the Kardashians, “Kourtney and Kim take  New York” en “Kourtney and Kim take Miami”. Samen met zussen Kim en Khloe hebben ze ook verschillende boetieks onder de naam ’Dash’ met filialen in Miami en New York. Hier wordt alleen maar super-de-luxe high-end kleding verkocht. Neem dus een flinke portemonnee mee als je hier wil shoppen!