Celebs en dungarees

Ja, de tuinbroeken zijn afgelopen jaar veel gespot in celebhood maar zullen ook dit jaar weer veel te zien zijn in de lente en zomer! Veel merken hebben de dungarees in hun collectie opgenomen en daar zijn we dan ook erg blij mee. Maar pas op, want niet ieder exemplaar is even mooi! Wij zochten de best geslaagde outfits van de celebs voor je bij elkaar!

Alexa Chung

Deze it-girl weet maar al te goed hoe je een tuinbroek moet combineren. Ze is misschien wel de stichter van deze trend en werd afgelopen jaar meerdere keren gespot in dungarees. Op deze foto combineert ze haar denim item met een shoulder robing camelkleurige jas, een simpele witte blouse eronder en mooie ballerina’s die bij haar jas passen. Alexa weet zeker hoe ze goed voor de dag moet komen.

Blake Lively

Als Blake erin loopt, kun je er bijna zeker van zijn dat het een fashion item is. Blake is een echt stijlicoon die weet wat kan en wat niet en dat bewijst ze met deze simpele zwarte tuinbroek. Onder de broek draagt ze een wit strak shirt met driekwart mouwen en schoenen in dezelfde kleur. Simpel maar toch fashionable!

Gwen Stefani

Deze hot mama van 45 jaar ziet er goed uit in haar spijkertuinbroek, op haar onderbenen zitten lichtere stukken denim geplakt. Onder haar tuinbroek draagt ze een grijze sweater en ze heeft haar lekker op een knotje. Wij vinden dit een prachtige streetstyle look van de zangeres! Ze combineert haar stoere dungarees met deze knalgele sneakers van Pharrell Williams (Adidas). Haar knalrode lippen maken haar urban-look af!

Olivia Palmero

Stijlicoon Olivia Palmero draagt net als it-girl Alexa Chung ook een simpele zwarte dungarees met strakke pijpen! Ze combineert deze met mesh schoenen en een paarse tas. Onder haar tuinbroek draagt ze een blouse met een v-hals en een soort pofmouwtjes. Olivia Palermo weet een tuinbroek op deze manier schattig te maken, we love it!

Sarah Jessica Parker

Shoelover Sarah Jessica Parker combineert haar blauwe tuinbroek met grijze wedges. Als een echte city-girl met haar koffie in haar hand loopt ze over de straat. Gecombineerd met een mooie simpele grijze sweater weet ze deze look af te maken. Het grijs van de trui komt weer terug in haar schoenen en voor de rest is ze erg naturel: geen sieraden en niet teveel poespas – alleen een simpele zwarte zonnebril!

 

Get the look

Ben je ook fan van de tuinbroek? We zetten hieronder een outfitinspiratie voor je neer!

Tekst Karlijn van Mil