Dameskapsels korte coupes bij de celebs

Nog nooit zagen we zoveel haar in de prullenbak verschijnen als in het jaar 2014. Veel celebs waagde zich aan korte dameskapsels. Denk hierbij aan de ‘lob’ (lange bob) of een pixie cut, maar er zijn er ook veel die kozen voor een wel héél apart kleurtje. Niet alles was even mooi, maar we zetten ze toch even voor je op een rijtje. 

Lauren Conrad

Kort, korter, kortst, dat zijn waarschijnlijk de stappen waarin Lauren dacht toen ze haar lange haren knipte. De kenmerkende lange blonde haren van Lauren waren al eerder een tintje lichter gekleurd, maar dit jaar heeft ze dan ook eindelijk de schaar in haar haren gezet. En wat staat het haar goed! Respect, want wij zouden onze lange haren niet zo snel kwijt willen. Lauren knipte elke keer een stukje meer eraf, zodat ze stapje voor stapje aan de verandering kon wennen, slim!

Beyoncé 

Queen B blijft ons verrassen, en niet alleen met haar muziek die zomaar uit de lucht lijkt te vallen. Ook op kapsel gebied weet Bee wat ze doet! We love the wavy bob! Prachtig, die nonchalante slag in haar haren. Blond of bruin, gekruld of niet gekruld, it doesn’t matter want Beyoncé kan het allemaal hebben! Nouja bijna allemaal, we waren niet zo’n fan toen ze met een ultra korte pony op straat verscheen, not so flawless B! Gelukkig was de pony snel weer verdwenen! 

Vanessa Hudgens

De eeuwige vraag die bij Vanessa blijft is: what to do with my hair next? De actrice is dit jaar gespot met veel verschillende kapsels waaronder een populaire ombré lob. Op dit moment zijn haar haren zwart met een pony. Deze zomer liep ze met een erg lang hippiekapsel op Coachella en over een kleurtje doet ze ook niet moeilijk. Voor de herfst kleurden ze haar punten rood en in de zomer zagen we der al met turquoise mermaid lokken. En eerlijk is eerlijk, het staat haar allemaal! We zijn wel benieuwd naar de haarproducten die ze gebruikt, want goed voor der haar zal het niet zijn. 

Kylie Jenner

Haar lippen zijn niet het enige wat veranderd is dit jaar, haar haren hebben ook een hele metamorfose ondergaan. Back to black, dat zijn de haren van Kylie Jenner op dit moment. Van haar natuurlijke haar kleur ging ze naar een groene ombré, naar een blonde ombré naar zwart. Wij vinden het haar allemaal wel staan eigenlijk, maar we zijn het meest fan van de groene ombré coupe. Het past bij haar en maakt er een echte rockchick.

Lena Dunham

De 28-jarige actrice ging van haar natuurlijke bruine haren naar platinablond en in oktober verfde ze haar haren zelfs een soort van groen. Niet onze smaak, maar ach, ze kan het best hebben! Ooit had Lena ‘lang’ haar en dat vinden we eerlijk gezegd haar toch een beetje vrouwelijker maken.

Tekst Karlijn van Mil