De animal print: nog steeds populair bij celebs

Haal het wilde in jezelf naar boven met dierenprints!  Animal prints zijn vandaag de dag net zo gewoon als het eten van boterham met kaas bij je lunch. De kunst is om niet te overdrijven en het subtiel te houden. Zie hier hoe de celebs de dierenprint rocken!

De jaren ‘60 

De dierenprint vindt zijn oorsprong in de jaren zestig. Vroeger straalden dierenprints luxe uit: mensen van adel droegen bijvoorbeeld bontjassen met dierenprints om te laten zien hoe rijk ze waren. Gelukkig kan iedereen nu zoiets kopen!

Vanessa Hudgens in Asos

Vanessa Hudgens heeft op de foto haar haar strak naar achteren. De actrice draagt een stoere leren jas, met wat accessoires om het af te maken. De outfit klopt: om de luipaardlook te doen slagen, moet de rest van de outfit neutraal blijven. De playsuit die de actrice draagt, komt van Asos.

Kim Kardashian in Balmain

Kim Kardashian kent geen subtiel: de realityster is altijd heel aanwezig op de rode loper. Zo ook in deze Balmain outfit, waar ze een pencilskirt draagt met luipaardprint. Erboven draagt ze een zwarte gebreide top met gouden details en een lederen riem. 

Ook een kokerrok scoren in de klassieke luipaardprint?  Dan kun je een kijkje nemen bij de betaalbare highstreet modeketens.

Joan Smalls in Givenchy

Om in de Kardashian-sferen te blijven: supermodel Joan Smalls draagt een jurk uit de Givenchy herfst/wintercollectie 2014 die die Kendall Jenner – Kim’s halfzusje – tijdens de Parijse Fashionweek droeg. Roze slangenleer gaat prachtig samen met de donkere huis van het model

Geschreven door Aminanta Minte