MAC Cosmetics x Giambattista Valli make up collectie

MAC Cosmetics staat bekend om de goede kwaliteit make-up in de meest felle kleuren. Het merk vergroot zijn populariteit door samen te werken met de populairste artiesten en de meest coole merken van du moment. 

MAC Cosmetics x Giambattista Valli 

En terwijl wij nog in de ban zijn van de meest recente samenwerking van het make-up label – namelijk die met Miley Cyrus – is MAC alweer een nieuwe collaboratie aan het promoten. We hebben het natuurlijk over de Giambattista Valli for MAC Cosmetics samenwerking! 

MAC Cosmetics x Giambattista Valli make up collectie. Alles over de nieuwe samenwerking tussen MAC Cosmetics x Giambattista Valli: een coole collectie

Smak smak! 

Het luxemerk creëerde een vijfkleurige lipstick (en lipgloss) collectie. De lipsticks zijn in de zomer van 2015 te koop. De kleuren variëren van zacht roze tot diep paars. Dit is de eerste keer dat de ontwerper een make-up collectie ontwerpt. “Samenwerken met een merk kan frustrerend zijn voor een creatief iemand”, zegt Valli. “Je wordt soms opgescheept met andermans ideeën. Maar MAC gaf me volledige vrijheid en volledige ondersteuning, waardoor ik mijn ideeën kon verwezenlijken.”

Power vrouwen 

Volgens de ontwerper is de collectie vooral voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid, die hun leven echt leven en vooral ‘niet bang zijn om te zoenen’!